Ben tercihimi woocomerce'ten yana kullandım.. bunun birkaç nedeni var.. öncelikle hazır sistemlerin yani ticimax, ideasoft, ikas vs vs fiyatlarının gerçekten çok çok çok çoooooooooooooooook abartı olduğunu düşünüyorum.. hizmet mi alıyoruz firmaya ortak mı alıyoruz belli değil.. onun dışında forumda da e-ticaret scriptleri sağlayan arkadaşlar var hiçbirini denemediğim için yargıda bulunma şansım yok ama aklıma hep aynı sorun takılıyor destek sistemlerinin ne kadar başarılı çalıştığı bir yana olurda scripte geliştirme, değişiklik vs vs gerekirse nasıl çözülür, kaça çözülür ya da daha önemlisi çözülebilir mi?

O yüzden özellikle yeni başlarken woocommerce en ideali bence.. Her türlü soruna birbir değişik kişiden ücretli ücretsiz destek bulabilirsiniz.. Ama woocommerce'in de negatif yani çok fazla emeğe ihtiyaç olması sizin inadınız ve iş gücünüz ne kadar ise sitenin güzelliği ve işlevselliği ancak o kadar olabiliyor. Bu benim için sorun değil ama kimileri için ciddi sorun olabilir belki orasını bilemem..