Arkadaşlar merhaba,
Daha önce kaonularını açmıştım iş durumları Türkiye ye dönme vs. gibi konuları sağolsun siz forumdan arkadaşlar baya yardımcı olmuştunuz fakat artık karar verme vaktimiz geldi kısaca anlatayım.
3 yıl oldu Suudi Arabistan'da madencilik sektöründe çalışıyorum çok şükür evimi arabamı aldım 29 Ekimde ise düğünümüz olacak. Madencilik tecrübemin yanında Akıcı seviyede Arapça,İngilizce ve Rusça ve orta seviyede Fransızca bilgidiğim için Dış ticaret tecrübem de var 2 yıl kadar çalıştım.
Planımız eşimle birlikte en azından 2024 yazına kadar Arabistan'da devam edip sonrada Türkiye de yaşamaktı fakat burada ki kapalı toplum yapısı çalıştığım iş ortamında ki tehlikeler ve iş stresinden dolayı da hep şikayetçiyim. Aldığım maaş ise $3,5K.
Bu düşünceler içinde iken daha önce Türkiye de başvuru yaptığım bir firma (Dış Ticaret Alanında ) dün iş teklifi ile dönüş yaptı 45K net maaş yol yemek onlara ait evimden de metrobüsle ulaşım var.
İki arada bir derede kaldık Nişanlımla burası da onun için zor bir yer evde beni bekliyor olacak çok kapalı bir toplum olduğu için ve komşuluk çok olmadığı için ayrıca şehirde yaşamayacağız bir ilçe de yaşayacağız.
Türkiye de evimiz var düzdük sayılır eşyalarını düğünümüzü yapacağız normal bir hayata başlayabiliriz.
Siz bu durumda olsaydınız ne karar verirdiniz?