Basir bir örnek bisiklet satıyorum ve kutuda demonte olarak gonderiyorum. Müşteri bisikleti almış toplamış 10 gün binmiş gidonda, selede, oturakta heryerde çizikler oluşmuş lastiklerin heryeri çamur içinde müşteri demonte etmeye bile gerek duymadan tümden yarı yarıya strece sarıp yollamış kutusuda yok. Şimdi bu bisikleti sıfır ürün olarak kim alır? burada zararım var mı yokmu? Trendyola göre müşteri aldığı ürünü 14 gün boyunca kullanabilirmiş. Mesafeli satışlar sözleşmesinde "alıcı, ürünü ancak olağan bir gözden geçirmenin gerektirdiği ölçüde kullanabilir. Aksi takdirde alıcı Cayma Hakkını kullanamaz. " ifadesi varken alıcı lehine bunu onaylamak tam bir şuursuzluk değil de nedir? O gelen ürünü ben tekrar kutuya koyup yollasam hangi müşteri kabul eder? iş kendi hakkına gelince cayır cayır hak arayanlar başkasının hakkını neden düşünmez? bunun ekiple görsel iletmeyle vs. ilgisi yok. hem videosunu hem görsellerini iletmeme rağmen onayladılar...hepsiburada benzer durum oldugunda onlar en azından bize fatura edin diyerek zararınıza engel oluyor.. Trendyolda o da yok.