By_ReFLeX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
katilleri,cahilleri, tecavüzcüleri, sapıkca fetva verenleri, ve bunun gibileri de uyutalım mı ?

bu ne kadar saçma bir mantıktır ?
dünya insanlara ait bir yer değildir.
kuşum cırmaladı- tüm kuşları uyutalım
köpeğim ısırdı- tüm köpekleri uyutalım
insan insana vurunca - allahından bulsun. yiğitsen aynı tepkiyi ona da versene ? ötenazi uygulayın bu adama bana vurdu diyin ?

dünyanın ve evrenin sahibi Allahtır.
Allahın yarattığını istememek Allaha şirk koşmak değilmidir değerli iktidar yanlısı insanlar ? (çünkü en çok onlar sokak hayvanlarına karşı)

yıl 2023. 1923 den bu yana gram ilerleme yok.
Dostum, bilim çerçevesinde konuşalım o halde seninle.
Sokak köpekleri doğal bir tür mü? Hayır...
Sayılarının bu denli artmasının sebebi Yaratıcı mı? Hayır, insanlar...

İster kabul et, ister etme. Mevcut doğal düzene çoktan etki ettik, hem de kalıcı şekilde. Birçok türü ortadan kaldırdık, birçok türü değiştirdik, melezledik. Yapay seçilime tabi tuttuk. Yeni türler oluşturduk.
Sokak köpeklerini istemiyorum demek, kimse kusura bakmasın ama doğal bir haktır. X kişisinin bu canlıların çoğalmasına yol açacak tavırları nedeniyle neden benim ya da çocuğumun hayatı tehlikeye girsin?

Katiller, tecavüzcüler ne alaka? Alakaya maydanoz gerçekten. Şuan konu onlar olsaydı, burada benzer yazılar ya da daha ağır ithamlar okuyabilirdiniz zaten. Biz amaaan ne katili, bırakın sayıları artsın mı diyoruz? Gerçekten sadece saçmalıktan ibaret bu yazmış oduğunuz cevap.