Merhabalar şu anda aktif olarak avrupa ve japonya dropshipping ile devam ediyorum. İlerisi için stoklu satışa geçmeyi düşünüyorum fakat ara depo masrafı genel olarak tüm kazancımı götürüyor. Ek olarak bunun reklamı olsun vergileri olsun zarar oluyor. Sizin ürünleriniz genelde kaç dolar ? Çünki ben genel olarak 12-13 dolarlık ürünleri stoklucaktım. 1 dolara ürünü alıyorum ara depo 3-4 dolar alıyormuş ürün başı vergisi falan olunca ürün 10-11 dolara yakın masraf çıkıyor zaten.
merhaba drop hakkında bilgim yok
politika gereği bu işi yapmak için bir ara depoya ürünlerin girmesi çıkması gerekiyor ve bundan dolayı masraf oldugu için bu işi yapanlar direk amz to amz yapıyor.
farklı eyaletlerde ara depoları araştırabilirsin nj bolgesi diğer bolgelere göre biraz yüksek fiyat çekebilir biraz iç bölgelere bakarsan anlıcaksın demek istediğimi.
Merhabalar benim de bir sorum olacak. Amazon Avrupa'da satıcı hesabı açtık, Türkiye'de zaten sattığımız ürünleri Avrupa'da satacağız. Amazon Almanya deposuna ürün göndermeyi düşünüyoruz. Ancak Almanya depolarını kullanmak için VAT kaydı almanız gerekebilir diye bir mail aldık. VAT kaydını hemen almamız gerekir mi ürün göndersek sıkıntı çıkar mı? Bir de Almanya'dan aldığımız VAT numarası ile diğer Avrupa ülkeleri ve İngiltere'de satış yapabilir miyiz?
avrupada kullanmak istediğiniz fba deposu hangı ulkede ise o ulkede vat olması gerekli
avrupada satıs yapmadım sadece bıldıgım bu hocam.