Oztekin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ben herkes zengin olsun diye bişey demedim ki siz yazdığımı yanlış yorumladınız. İnsanlara nasıl para kazanacağı öğretilmiyor, nasıl zengin insanların emrinde çalışılması gerekiyor, nasıl sabit bir maaşla bir işe girilmesi gerekiyor, bu öğretiliyor diyorum. Nasıl para kazanılır, bu öğretilirse insanlar geçim sıkıntısı çekmez, ben herkesin eşit olduğu bir düzen olsa daha güzel olurdu diyorum. Zenginler başka toplumları sömürdükleri için zenginler, doğuştan zengin değiller, ataları sömürgecilikle bu zenginliğe ulaşmışlar, onlarda devam etmişler ve şimdi güçlü ülkeler bu düzende devam ediyor.
Çoğunluk nasıl geçimini daha iyi sağlarsa o şekilde sistem işliyor.
100 kişi zengin olacak diye milyonlarca kişiyi feda edemezsiniz.
Sen 10 milyon öğrenciyi şirketlere çalışan olsun diye eğitirsin. Belli alanlara böler o şekilde eğitim verirsin. Zaten bunların arasından 300-500 tanesi sıyrılır kendi şirketini kurar yada proje oluşturur zengin olur.

Ama sen 10 milyon kişiye düzgün eğitim vermeden , zenginlik adı altında hayal kurdurur , para kazanma yollarını öğretmeye kalkarsan değişen tek şey şirketlerin çalışacak insan bulamaması olur. Çünkü bu kişilerin %99.99'u zengin olamayacak o kafa ile'de düzgün bir şirket'de çalışacak vasfada ulaşamayacak..