Şikayet konusu açıp zaman kaybetmek istemiyorum. @odeaweb; adlı üyeden aldığım sunucuda bazı sorunlarla karşılaşıyorum ve sunucu içi sorunlar için destek vermediklerini söylüyor. etiketliyorum zaten karalama değil sonuçta bu konuda destek vermediklerini açıkca beyan ediyorlar.

SORUN (Chrome Eski versiyon döndürme)

Programım güncel (116) chrome sürümünde çalışmıyor. Sürüm 114'e geçmesi gerekiyor. Fakat bir türlü sürümü 114'e alamıyorum.
"session not created: This version of ChromeDriver only supports Chrome version 114
Current browser version is 116.0.5845.180 with binary path C:Program Files (x86)GoogleChromeApplicationchrome.exe (SessionNotCreated)"
System üzerinden güncellemeleri kapatıyorum, chrome dosyalarını silip, sürüm 114'ü ekliyorum fakat yine güncellenmiş şekilde (116 versiyonu) geliyor. Sorunun benden kaynaklı olduğunu söyleyen ve git googledan araştır diyen @odeaweb; destek ekibinde ki arkadaş'a uyarak google'da farklı bir metod bulamadığım için yardımcı olabilecek birine ihtiyacım var.

WHATSAPP - konuda hakkında yardımcı olabilecek biri varsa lütfen whatsapptan yazarsa anydesk vereyim çözelim.