Sevgili arkadaşalar merhabalar,
web siteme bağlı bir adwors kurulumu yaptım. para ödeyip reklama çıkmak istediğimde bazı kelimelerde gözükmediğimin bazılarında ise alt sıralarda gözüktüğümü gördüm. ayrıca ödediğim miktar örnek verecek olursam 100 TL ödemiş olduğum halde reklamda gözükmeden para limitinin bittiğini görüyorum. Anahtar kelimelerde üst sıralarda hiç çıkmıyorum. Nerede hata yaptığımı bilmiyorum. Bu konuda bilgisayarıma bağlanıp bana yardımcı olabilecek biri varsa çok sevinirim. benimle 0542 527 66 54 nolu telefon whatsapp tan ulaşabilirsiniz
NOT: yeni şahıs firması kurduğum için bütçem hiç yok. daha iş yapamadım. gönül isterdi ki adwors kurulumunu ücretli olarak işin ehli bir arkadaşa yaptırayım ama dediğim gibi sermayem olmadığı için mecburen kendim yapmaya çalıştım. bu yüzden yardımcı olacak arkadaş lütfen ücret istemesin benden. dediğim gibi maddi durumum şu anda iyi olsaydı seve seve verirdim ama gerçekten yok. gönüllü olarak yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa çok dua ederim. bana 0542 527 66 54 nolu telefon whatsapp tan ulaşabilirsiniz