Değerli AdSense eğitmeni
@MSK; hocama teşekkürlerimi sunuyorum. "SEO" kelimesini yazdığımızda çeşitli Türk girişimcilerden aldığım eğitimler, yabancı kaynaklardan aldığım eğitimler mevcut. SEO konusunda kendimi tam hissediyorum. AdSense konusunda hiç bilgim yoktu. Ardından Ağustos ayında reklamını görünce hemen arayıp ön bilgi aldım eğitim hakkında, daha sonra da para biriktirip eğitimi satın aldım (3 Ay sonra malum öğrencilik). Eğitim videoları ile bire bir toplantı(soru-cevap) şeklinde ilerliyorsunuz. Özel eğitim paneli zaten başlı başına bir ansiklopedi diyebiliriz. Gönderdiğiniz sorular maksimum 1 gün içerisinde cevaplanıyor. Diğer kullanıcıların sorduğu soruları görebiliyorsunuz, en önemli özellikte zaten bu. Bir tartışma masasındaymışsınız gibi düşünün bunu.
Özellikle SEO konusunda ziyaretçiyi sayfada tutma konusunda bazı sektörlerde oldukça zorlanıyordum. Ancak eğitimi aldıktan sonra öğrendiğim teknikler ile aklınıza gelebilecek tüm sektörlerde ziyaretçinin sayfada ki oturum süresini arttırabileceğim. SEO & AdSense ikilisi ile alakalı kafanızdaki tüm sorulara cevap bulabiliyorsunuz.
Nereden backlink alacağım?
Bu gün hangi makaleyi yazmam gerekiyor?
Resimleri nerden indiricem, kopya olmasını nasıl engellerim?
Reklam en verimli nasıl yerleştirilmeli?
Şafşalı $60 değerinde ki temalara ihtiyacım var mı?
İngilizcem yok nasıl makale yazacağım? Gramer hatalarını nasıl gidereceğim?
Hangi AdSense sekörüne girmeliyim?
...
Bunlar sadece bir kaçı. Bu yorumumu 4 yıllık SEO deneyimlerimle ve uzman kişi/kurumlardan aldığım eğitimler neticesinde yazdığımı kesinlikle unutmayın derim.
İyi forumlar