Söylenenlere katılıyorum ama dolarla satışın gerçekleşmesinde kendi tecrübeme dayalı konuşuyorum sizi yoran kimsenin olmaması.
Bana haftada 10 kişi yaz ve 7 tanesi alır Geri kalan o sekmeyi uzak mı tutuyor anlamış değilim.
Edgn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben domainlerimi uzun zamandır dolarla fiyatlıyorum. Böyle olması daha mantıklı oluyor, bazısına göre çok gibi geliyor ama maalesef ülkenin şartlarında dolar ile alınan dolarla satılmalı.
Bendede garip şekilde tam tersi hocam.
yalinyalniz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Katılıyorum, ama 50-100TL altındaki servislerde dolarla fiyat belirlemek toplu alımlarda fiyatı çok değiştiriyor ama bizim servislerde dolar olduğunda fiyat daha stabil kalıyor; bundan diye düşünüyorum.
Bende de Pound şu an zaten.
Pound'a bizde geçeriz inşAllah güzel dostum
zeusunpederi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Satış garantili e-book 1 dolardan satılık mı desinler ?
Bizim emeğimizin fiyatını bir başkası belirleyemez
ibra adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence sürekli dolar çevirisi yapıp sinirlenmeyelim. Böyle iyi hocam.
Bu konudan sonra SEO çalışmaları bile başlamıştır
SerdarGnd adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gerçekten öyle olsa ciddi bi rahatlık olur ama hep beraber geçmeden bir işe yaramaz.

Bunun yerine Türk lirasının değerini koruyacak çalışmalar yapabilseydik keşke.
Dolarla belirlenip Türk lirası ile ödeme almanın sorun olmayacağını düşünüyorum aslında.
kalitelihostorg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dolara geçilmesini konulardaki fiyat güncellemelerinden kaynaklı istiyorsanız eğer diğer türlüde müşteri için sürekli dolar tl çevirisi gerekecek.

İsteyen istediği birimi zaten kullanıyor . sen mesela Dolar ile satış yapıyorsun. Diğerlerinin dolar yazıp yazmadığı ile senin işin yok.

Döviz kullanıldığında alım gücünü satış yapanlar için yükseleceğini düşünüyorsanız eğer müşteri sayısı azalır sürümden kaybedersiniz.
Anladım dostum. Doğrudur.
WhiteMAN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yurtdışı müşterileri iyi 50 dolar diyorsun sorun yaşamayacaksam 75 dolar vereyim diyorlar. kategori lisans ürünleri
Evet bunu bende defalarca yaşadım.

Elazığlı168 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Linç ederler seni üstad.

Hosting şirketlerinden bazıları fiyatlandırmalarını dolar olarak yapmaya başladığında olay çıkmıştı burada. Ki bu firmaların tüm maliyeti döviz ile ama insanlar yine de büyük tepki göstermişti bu firmalara.
Selamlar, aslında aynı fiyatlar ama neden böyle bir tepki verilir ki anlamadım.
Sonuçta 100TL yerine 3.7 dolar ödemeleri bir şeyi değiştirmiyor.

ademakcan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mantıklı, usd yaptım bakalım biraz da böyle dursun.

https://www.r10.net/freelancer/34877...post1084152391
Dolar kazan başlığı gelmesin de Hahaha
Hayırlı işler dostum.