Hit aldığınız içeriklere yönelik veya genel olarak domain otoritesini üstün kılan bağlantılarınızda kayıplar olmuşsa, domain veya alt sayfalarınızın otoritesi azalmışsa (deneyimsiz kişilerden backlink paketi alınmışsa yoğun bağlantı kayıplarının ardından olabilir) gşbş faktörlerden dolayı düşüş yaşamış olabilirsiniz. Tam tespiti için gerekli teknik analizlerin yapılması gerekli.
Öncelikle saolunuz üstad hepsi etken gibi gözüküyor fakat
1- bu dönemde da ve pa değerlerim arttı uzun zamandır sabitti, index sayım da arttı
2- evet forumda oldukça bilinen bir backlink seo paketi almıştım kaliteli backlink oranım azaldı fakat ciddi bir azalma değil ama dediğiniz gibi etkileyebilir standart değerlerimde hiç bir değişiklik yok
3- son olarak şuna bğalıyorum sitem çok dilli hitlerimin %60-70 i neredeyse japonyadan gelmekte ve 2 konudan gelmekte o konuda mı bi kayıp yaşadım acaba diye düşünüyorum ama düşüş çok fazla anormal yani
dediğim gibi anormal. Teknik analiz konusunda ücretli hizmet verecek dostlar var mıdır öneriniz yada siz veriyorsanız pm atma şansınız?