canbicerr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yasal takibe düştükten sonra tekrar yapılandırma kendi insiyatiflerinde diye biliyorum. Ben atmlerin bozuk olması sebebiyle borcumu ödeyemedim ve takibe düştüm, durumu ilettiğimde genel müdürlükten beni arayıp atmleri incelemeye alacaklarını söyledikler ve inceleme sonrası beni haklı buldular, borcu da yasal takibe düşmesine rağmen tekrar yapılandırdılar.

İşine yarar mı bilmiyorum ama benim başıma böyle bir olay gelmişti. (İşbankası)
Sonuçta ödeme yapmak için atm ye gitmişsiniz hocam, kameralardsn ve yatırdığınız parayı atm yutmasından sonra , atm de para sayımı yapmışlardır, bundan dolayı sizi haklı bulmuşlardır.

Benim konu ise çok farklı, 91 gün bankaya gittiğimde artık iş çok geç diyip göndermeleri olursa büyük bir sorun, çünkü ortada herhangi bir sözleşme vs yok veya bu. ***** bu kişinin 91. Gün şubemize gelip anlaşmalı bir şekilde protokol yapılıcaktır. Diye bir not vs de alınmadı,
Sonuç olarak tekrardan gün içerisinde bankaya gidip temsilci ile değildir müdür ile konuşucam, çünkü temsilci bu konuyu bile bana aktarırken, telefondan başka bir temsilciden bilgi alarak aktardı bana ayrıca 91. Gün 0850 numaralı bir telefon numarası verdi burayıda arayabilirsiniz diyo onlarda işleminizi yapar dedi numarayı aradım sadece kredi kartları için yapılandırma yapıyorlarmış, söz konusu bilgi yetersizliği, yüzden şubeye tekrar gidip yetkili kişilerle görüşmem daha sağlıklı olucaktır diye düşünüyorum.