Arkadaşlar merhaba, İş yerimden bir arkadaşın dedesi vefat etmişti. Eve gelen giden oluyor yiyecek içecek alıyoruz diyip x.xxx tutarda para istemişti. Bende cenazesi var diye dediği miktarın biraz altında x.xxx tutar verdim. Bu arkadaş borcu aldıktan sonra ilk iş başında yine oturur konuşuruz 2 ay sonra öderim dedi iş başı yaptı hiç ses seda yoktu(borç alan birisinde sevmediğim bir huydur) benimde 1-2 hafta önce paraya ihtiyacım vardı bir miktarını gönderir misin dedim. Bana dediği şey ise ben yakın bir arkadaşımla tekstil işine girdim. Xxx.xxx tutar dolandırıldım. Bende ilk başta tamam sıkıntın vardır falan yaptım ama sonra düşününce benden parayı isterken cenazesinden dolayı istemesi ve öyle bir işe girmesi sinirimi bozdu. Parayı ilk alırken konusuruz yine diyip hic konusmaması sonrasında cenaze için parayı alıp tekstil işine girmesi enayi yerine koydu insanı sonuçta kimse parayı kolay kolay kazanmıyor. Dekontta parayı gönderirken şu zaman ödeyecek demedim ama borç diye yazmıştım. 1 ay daha bekleyeceğim sonrasında ne yapabilirim bilgisi olan var mı? Büyük bir para değil ama aynı yerde çalışıp yüz yüze bakmamıza rağmen insan enayi yerine konuluyorsa herkes karşılığını bulsun. Bu konuda ne yapabilirim bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.