mrbold adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
benim aklımda ana sayfa gibi yerlerde temel günlük grafik, daha detaylı bir panel sayfasında anlık çubuklu verileri göstermek vardı. sitelerinde premium için bir paket göremedim, iletişim sayfasına yönlendiriyorlar. ileri ki süreç için bilgi alabilirim ordan. ancak tradingview hariç hiç bir eklenti veya site bu özellikleri sağlamıyor. bu sistem özel olarak yaptırılabilir mi acaba?
sana bu lazım:

https://www.tradingview.com/HTML5-st...rting-library/

bunu alıp kendi koduna gömüyorsun. ama anlık veri gelmez herhalde, gecikmeli veri gelir, anlık veri bizim paramızla kurulan bizim borsamızdan bize paralı veriliyor. TW de faklı değil. onlar da bizim borsaya para ödüyor. 15 dakika değil galiba ama daha az bi gecikmesi var TW grfiklerinin. hacim bilgisini çözemedim, bazı arkadaşlar görebiliyor, ben göremiyorum mesela. hacim olayını da ek paraya bağladı bizim uyanıklar.

ama şı olabilir. matriks IQ dışarıya veri çıkartıyor. eski matriks de DDE teknolojisi ile (eski bir teknoloji) excele falan canlı veri yansıyıro. bunları alıp TW'daki bu lightweight chart'a gönderebilirsin çünkü bu chart senin yazdığın bir api'den veri alabiliyor.

tabiiki anlık veri yayınlamak yasal değil.... ankarada tanıdığın yoksa tabii.... o zaman başka... yayın lisansını bile alırsın...