Selamlar, daha önce kullandım epey kaliteli videolar üretebiliyordum. Evet 30 dakika sonra yeni çekim başlatabiliyorsunuz fakat şarjı çok hızlı gidiyor yedek batarya şart bilginize.
Çok teşekkür ediyorum. Şimdi canon bu sınıftaki aynalı aynasız tüm modellerde 30 dk sınırını uyguluyor. Eski cihazlarda 15 dk idi. Onlarda motor ısındığı için yeniden başlatmayı hemen yapmıyorduk. Daha çok üçüncü açıdan detay almak için falan kullanıyorduk. Şimdi benim 45-60 dk kadar süren oturumları çekecek bir makineye ihtiyacım var ama parayı bir video kamerada sınırlandırmak istemediğim için bu tarz bir makine bakacağım.
Merhaba, bu konuya tam cevap veremeyeceğim ama 2-3 yıl önce bende almıştım kullandım hala da mevcut, çok kaliteli cihaz. Yalnız üstteki arkadaşın dediğin gibi şarjı hızlı gidiyor.
Ayrıca cihaz satılık buradan da ilan vermiş olayım.
Teşekkür ederim. Kesin olmamakla birlikte ikinci ellere de bakıyorum ama bu M serisi gibi aynasız modellerde hangi değerlere bakılması gerektiğini bilmediğimden biraz çekiniyorum. İkinci el alırsam muhtemelen daha iyi bildiğim 700D-750D-800D gibi modellere bakacağım.