Su akar yolunu bulur kardeşim, bu yaşlarda tutulman çok normal. Bu hayatta inan seni bu şekilde düşürecek çok kişi ile karşılaşacaksın. Bu sebeple en azından üniversite sona kadar kimseye bağlanmamaya özen göster.

Ayrıca R10'un bir webmaster forumu olduğunu unutma. Profilini inceledim, açtığın konulara baktım. Hayatını okul ve gelecek dışında hemen hemen herşeye odaklamışsın. Fen Lisesinde okuduğunu anladım, bir abin olarak sana tavsiyem bu yaşlarında şu olur. Arkadaşlarınla bolca vakit geçir, o kişiyi görebileceğin tüm platformlardan arındır.

Hayat bir merdiven gibi, arada yağmur yağıp o merdivenleri kayganlaştırsa da; sen ne kadar hedefine odaklanırsan o kadar az kayarsın.

7 Yıllık bir arkadaşlık ve nişan bitirmiş bir adam var karşında hemde senin yaşadığın şehirdeki bir kızla... Çok zorlandığım zamanlarım oldu, ama unutma ki güneş hep güzel günlere doğuyor. Kötü biten bir gün, güneşin doğması ile son buluyor. Üzüleceksin, belki psikolojin bozulacak, benim sana söyleyeceğim şu ki, hüzünlü hissettiğin bir günün sonunda kafanı Doğu'ya çevir ve güneşin doğuşunu izle. Doğacak ve tekrar batacak. Bütün bu zaman zarfında sen kendin için mi yaşayacaksın, yoksa sana değer vermeyen bir kadın/kız için mi? Karar senin...

Seni, senin onu sevdiğin kadar sevmeyen bir insan için o gününü heba etmeye, çaba sarf etmene değer mi? Bunu gerçekten hak eder mi?

Uzunca zaman sonra aklıma geçmişi getirdin güzel kardeşim. Aylar sonra ilk defa şöyle gelişi güzel içimi dökeyim dedim bende sayende. Bugün doğup batan güneş, batarken senin sayende bana bir tebessüm getirdi. Çünkü gidenle gidilmiyor, ölenle ölünmüyor.

Kendine dikkat et kardeşim, zaman yatırımını başkalarına değil kendine yap. Seni, senin onu sevdiğinden fazla sevecek "doğru kişi" vakti geldiğinde seni bulur. Yalnız hissettiğinde gittiğin yer güneş olsun. Çünkü istesende istemesende, onu veya onun ışığını görebileceksin.

Hadi iyi uykular şimdiden