Uzun bir süredir gözlem içerisindeyim. İnsanların ne kadar rahat yönetildiğini, ne kadar rahat kandırıldığını değerlerinin ne kadar küçük görüldüğünü ve halkın bazı insanlar tarafından top gibi oynanması durumu çok dikkatimi çekiyor.

İsim yer vesaire vermeyeceğim gittiğim bir konser başlangıcında sanatçı gelmeden önce ortamı dinç tutan eğlence görevlisi birkaç etkinlik yaptırıyordu.

Biz seyircilerden eğilmesi yere çökmesi istendi. İnsanlar yapmayınca şu günün şu yılı vs vs Atatürk söylemleri vs vs için eğilelim diyince herkesin eğildiğini gördüm.

Ne için yapılan bir eğlence etkinliğine millet istediğini yapmadı diye içine milli savaşların tarihlerini ve Atatürk'ü kattın ki yani?

Bunun dışında kalpten inandığım islamın islamı yanlış bildirenler ve gerçek islamdan haberi olmayan kesimin yeteri araştırmayı yapmamış yeteri olgunlukta ilim sahibi olamamış insanları kullanarak neler yaptırdığını görüyorum.

Bunlar gerçekten üzücü. İnsanoğlu harbiden de gazla çalışıyor.

Örneğin kurulan finans ve borsa grupları. Size borsa hakkında üç beş tüyo verilecek diye girdiğiniz gruplar ise sizin finansal açlığınızı kullanarak o gruplarda airdroplar yapma, reklam alma satma, hatta grubu satma ve para kazanma peşindeler.

Kaygılarınız, istekleriniz ve değerleriniz sürekli birileri tarafından o kişi leyhine kullanılıyor.

Bunun en basit örneği para kazanma e kitapları.

Burada yazarsam süresiz ban yiyeceğim konular da var.

Kısacası insanların değerleri kullanılarak koca bir ülkeyi geçtim koca bir dünya yönetiliyor arkadaşlar. Bir ideoloji sahibiyseniz veya din mensubu iseniz lütfen sonuna kadar araştırın.

Araştırın ki değerleriniz olduğu için üç beş kurnazın elime oyuncak olmayın. Cahilliğin ne kadar büyük sorun olduğunu maalesef gözlerimle hergün görüyorum. Kalbinizin içindekini suistimal ederek giriliyor aklınıza.

– De ki: Hiç bilenlerle bilmeyenler bir olur mu? | Zümer Suresi – 9

Hayatta En Hakiki Mürşit İlimdir.

- Mustafa Kemal Atatürk