Hocam acilde o geceyi rahat geçirmeniz için ilaç verip geçerler. Ya yarın gidip göz doktorundan sıra alıp orada bekleyeceksiniz ya da MHRS'den size uygun randevu alıp ona göre gideceksiniz
Acile almazlar göz için büyük ihtimal. Yarın erkenden bir uğrayın polikliniğe.
Randevu alın göz sağlığından hocam acile gidişmez muayeneye gidilir hatta ondan önce bence sağlık Ocağına gidin damla falan yazsınlar
Enes selam, göz şakaya gelmez. Rahat geçirmen için damla tarzı bir şey verirler, bir an önce acile gitmeni tavsiye ediyorum
Hocam bir kaç gündür sorun var diyorsunuz bugüne kadar nerdesiniz? Randevu alın, acilde geçiştirirler.
Sabah acile gidin yardımcı olurlar. En kötü kons atarlar poliklinikte muayene olursunuz.
Randevu bulmanız zor olur. Şöyle yapın acilden giriş yapın. Doktor kontrolünü yaptıktan sonra acilden direk göz doktoruna sevk ediyor. Benim gözüme ufak bi çapak batmıştı. İşleyiş bu şekilde oldu.
herhangi bir şikayet nedeni ile acile gidebilirsiniz. günü kurtarırlar .poliklinikten bir randevu almanızda fayda var
cevaplar için teşekkür ederim, mhrs den baktım sıra yok ilk 2 gün
polikliniğe uğra dediğiniz şey, gidip direkt sıra mı alıyorum randevu almadan mhrs den ?
ve evet yarın sabahtan sağlık ocağına uğrayacağım bu gece daha kötü olmazsam