Neyse hocam uzatmaya gerek yok. Az once profilinize baktim bir suru ban yemisiniz ve coguda hakaret ve forum uylerini kucuk dusurucu olaylardan yemissiniz.. Bana ne oldugunuzu nasil bir insan oldugunuza anlatmayin. Zaten r10 yonetimi sizin kim oldugunuzu iyi biliyorki uyeliginizden bu tarafa nerdeyse her 3-4 ayda ban yemissiniz. Benimde r10 kadar uyem olmasada 3 tane forumum var. Yani forumlardaki uye psikolojisini 2004 yilindan beri cok iyi bilirim.. Belki benim forumada uyesinizdir baska bir nikle.
Neyse kal saglicakla.. Ticaretin bol olsun. Hayirli kazanclar..
Burası hariç herhangi bir forumda takılmıyorum, topu topu 2 nick kullanırım ve ortada zaten, forumunuz olup olmadığı ile ilgilenmiyorum, Hollanda maçı ile hiç ilgilenmiyorum. Görüyorum da profilimden çıkmıyorsunuz, doğrudur şimdi siz söyleyince baktım 8 kere ban yemişim 14 yıl 5 ay içinde ve bu 3-4 ayda bir değil 1,5 yılda bir ban yapar, son ban sonrası 2 yıldan fazla zaman geçmiş, 2010-2018 arası ban almamışım, sırası ile 4 gün, 2 gün, 5 gün, 5 gün, 5 gün, 14 gün, 1 gün ve 7 gün olmak üzere toplam 43 gün banlı kalmışım, siz böyle detaylara meraklısınız diye hesapladım yoksa böyle bir şeye dikkat etmeyi bile çocukça bulurum. Bu benim nasıl bir insan olduğumu gösteriyormuş, vay canına bu çok zekice bir argüman off çok fena. Ben sizin profilinize girmedim, zaten beni de ilgilendirmiyor. Banlanmışsa o halde haksız gibi saçma sapan çıkarım yapacak halim yok. Lafı hak edene cevabını veririm, o yüzden kısa kısa banlar aldım doğrudur ama dediğim gibi bu sizi haklı göstermez. Benimle uğraşmayın zaten, en başından alıntılayıp doğruları yanlışlamasanız bu saçma diyaloglara girmezdik. Siz birazdan benim boyum senden uzun gibi farklı argümanlar üretmeden en iyisi bu konuşmayı sonlandırmak.