BetaHouse adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yanlış anlamayın ama siz benim gençliğime falan veremezsiniz, o cümleyi kurabilmeniz için benim çok yanlış bir şey yapmış olmam lazım ki sizde gençtir hata yapar bu seferlik böyle olsun diye " büyüklük " göstermiş olmanız gerekir. Öncelikle size yaşınızı sormadım, kendi yaşımı da saklamadım ki profilimde kabak gibi görünüyor, nitekim bakmışsınız da zaten ne güzel. Benden 22 yıl önce dünyaya gelmiş olmanız sizin hatanızı görmezden gelip susup oturacağım anlamına gelmiyor. Hatanız varsa söylerim, benden yaşça büyük olmanız sizi haklı yapmıyor, bunu sadece siz değil, yaşı büyük olan çoğu kişi yapıyor. Laf söylenecekse yaşı 80 olsa da umurumda değil, lafımı esirgemem. Benden önce doğmuş olması karşımdaki kişiye avantaj sağlamaz. Bu konuyu netleştirdik. Ortada siyasi bir durum yoktu, trol demek istesem de bilen bilir doğrudan söylerdim ama bir hata yapmışsam A Haber kanal adını kullanarak yapmışımdır fakat 3 sene önce övgü dolu cümleleri kuran kanal onlar idi, malum kişileri sürekli ekrandan indirmeyen onlar idi, Fox gibi daha tarafsız kanallar haber vermekle meşgullerdi, harita üzerinde ilerlenen bölgeler gösteriliyordu, sıcak çatışmanın yaşandığı yerler gösteriliyordu ama malum kanalda asarız keseriz, şöyle iyiyiz böyle güzeliz, destan yazdık, büyük oyunu bozduk vs. deniyordu sürekli, bilgiden daha çok övgü yayınlarına dönüşmüştü, sizde beraber fotoğraf verdiler, öve öve bitiremediler dediğiniz için oradan gördüğünüzü düşündüm, hepsi bu.

Bu arada yaşınızı sormadığım gibi nerede yaşadığınızı da sormadım ki siz şu cevabı yazana kadar bakmamıştım yani şurada yaşıyor şuna oy veriyordur cümlesi aklımın ucundan geçmedi, yaşadığınız yerden bahsetmişsiniz, insanlar yaşadıkları yere göre değerlendirilemezler ben şuncacık yaşıma kadar ki tecrübem ile bunu anladım ve sizin de anlamış olmanızı beklerdim. Eski üyeliğim var demedim, böyle şeylere dikkat eden biri değilim, yaşça küçük olabilirim ama ortada bir üstünlük olması derdinde olmadığım gibi üstünlüğü r10 adlı web sitesine kim daha önce üye olduysa üstünlük onundur gibi çocukça hareketler yapacak kadar da küçük değilim, bilmenizi isterim. Ha top benim seni oynatmıyorum demişiz, ha benim üyeliğim eski sen konuşma demişiz ikisi de aynı çocuklukta hareketler. Kin kusmak tabirini kullanmışsınız, benim yazdığım yazıyı alıntılayıp yalan iddialar ile farklı şeyler savundunuz, bilmediğimi anlamadığımı iddia ettiniz, bende gerekli yanıtı verdim. Sizi tanımam etmem, kin kusmak da ne demek? Sadece siz bana cevap verdiğiniz için cevap verdim diye bu ne çirkin ve ağır bir itham? Kaymak gibi üstte kalma deyimini daha önce duymamıştım ama üstte olma gibi bir derdim de yok, siz benim derdimi çok yanlış anlamışsınız. Bu arada yaşınızı söylediniz daha bir üzüldüm, gerçekten 3 sene öncesi hakkında nasıl bu kadar yanlış bilgiler edindiniz diye gerçekten çok içten üzüldüm. Neyse uzatmayalım, tv de izlemiyormuşsunuz, küçük birinden tavsiye almayı sevmezseniz anlarım elbette ama size tavsiyem haber kaynaklarınızı değiştirmenizdir, size yanlış bilgiler veriyorlar. Size de hayırlı akşamlar, esenlikler.
Yaw sana laf yetistirecem diye Hollanda macinin 15 dakikasini kacirdim inan.