tiscali adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam farkinda degilmisiniz, 3 sene once Ermenistan-Azerbaycan savasinda Turkiye destegi ile Daglik Karabag Azerbaycana gecti. Hatta Aliyev ve Erdogan resimleri ile Tek Devlet Tek Millet denerek haberlerde ve sosyal medyada ovgu yagdi. Suan Azerbaycana ait. Azerbaycanin K.K.T.C yi tanimasi Dağlık Karabağ için emsal olusturacak ve Azerbaycan bölünmesi ile alakasi yok artik.. Azerbaycanin K.K.T.C yi tanimasi lazim.
Farkında değilim köyden yarın geldim ben, arkadaşım bana ne birileri fotoğraf vermişse? Ben durumu özetliyorum sizin gibi haybeden atıp tutmuyorum, malum ikili sürekli fotoğraf veriyorlar zaten herhangi bir svaşa ihtiyaçları yok, ne güzel sizi inandırmak gerçekten, yan yana fotoğraf paylaştılar demek onları biz kurtardık işte tümevarım dediğimiz şey tam olarak bu olmalı. Övgü yağarsa yağsın, bana ne? Kim övüyor? Biz. Kimi övüyoruz? Bizi. Eee tamam geçiniz o zaman hala neyi konuşuyorsun?

Bakın kimseyi rencide etmek istemiyorum ama bilmişlik taslanınca yok sen görmedin mi falan denince sinirlerim bozuluyor yapmayın bunu, herkesten çok bilmeyin. Karabağ nerede Azerbaycan'a geçti? Nereden dinledin bu masalları? Bir kazanım oldu ama 100 bin Ermeni hooop diye Karabağ dan Ermenistan'a geçmedi, araya Rusya girdi ve çatışmalar sonlandı, Karabağ'ın tamamı hala Azerbaycan kontrolünde değil kapatın şu A Haber'i artık, söylemeyim diyorum söyletiyorsunuz. Azerbaycan kendi iyiliği için KTTC'yi ta-nı-ya-maz, işte o kadar. KKTC kaç ülke tarafından tanınıyor biliyor musunuz? 1, evet 1, o ülke de Türkiye, Azerbaycan'ın tanıması lazım da diğer ülkelerin tanıması gerekmiyor mu ayrıca? Bu arada 3 sene önce Türkiye Azerbaycan'a destek falan olmadı uyduracaksanız yavaş uydurun da kimseler duymasın. Alın wikipedia sayfasını da bırakalım, Türkiye'nin savaşa dahil olduğu sadece Ermenistan'ın iddiasıdır, Ermenistan'ın iddialarına inanıyorsanız orası sizin bileceğiniz iş ama ben inanmıyorum. Drone satmak destek olmak demek değildir. Aliyev kendi ağzından açıklama yaptı, en fazla silahı Rusya'dan aldık dedi, Belarus, Ukrayna, İsrail, Türkiye ve İran dan silah aldıklarını söyledi. Karabağ Savaşını Belarus sayesinde kazandılar diyebiliyor musunuz şimdi? Diyemiyorsanız o halde yok yere atmayacaksınız. Beni yalanlamaya kalkmayın, hiç hoşlanmam.