ByCaner adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim de gölhisar çıktı hocam güzel mi tavsiyeniz var mı
Toros dondurma - Bekir abi'nin yanına mutlaka uğrayın hocam her yaz şehir merkezinde cadde trafiğe kapalı olur ve herkes yollarda yürür panayır yeri gibi olur ben çok severdim o şekilde ve sizin de seveceğinizi düşünüyorum Tostçu Ahmet abi var jandarma karşısında çiçekçinin yanında orda tostlar yiyebilir çiçekçi de can ve yunus çalışıyor onlardan çiçekler alabilirsiniz kız arkadaş vs olursa diye bu bilgiyi veriyorum 😂 Ahmet serttaş diye biri var meydanda mekanı var meşhur Gölhisar kavuşmasını yiyebilirsiniz 7 saniyede yapılıyor ben nostalji yerler severim derseniz Meydanda Beko var Beko arkasında Viyana nostalji kafe var tam size göre olucaktir sakin ve uygun kahve sokağı ve Yemen kahvesi var bir de Florya kafe mutfak buralar biraz kalabalık olur daha sonra Mesire alanina mutlaka gitmelisiniz bir kaç haftada bir mutlaka çevre şehirlere gezmeye gidin 3 sene yaşadım orda korku evim vardı sınama salonum vardı güzel anlar biriktirdim sizde biriktirin hocam küçük bir ilçe ve 3 üniversite bulunuyor KYK da kalırsanız şehir merkezine biraz uzak ama otostop ile git gel yapabilirsiniz KYK karşısında Dalton kafe var orda Okey PS vs oynayabilirsiniz en son langırt vs getirmişlerdi mutlaka Toros Dondurmaya uğrayıp Bekir abiden dondurma yiyin benden bahsederseniz sevinirim ☺️
Ufak Not: Her yaz almancilar geliyor ilçe daha fazla canlanıyor ve çok eğlence alanı yok bilginiz olsun sinema vb gibi şeyler bulamazsınız.
Edit : Kuaför önerisi yapmayı unutmuşum armutlu mahallesinde OPET var opetin oralarda Recep abi var Recep Furgan o kuaförü mutlaka öneririm Recep Abi harika bir adam ve işini çok iyi yapıyor