Xcreativemedia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hakkınız yok hocam uzaktan bağlanıp işin bir kısmını tamamladım. Eğer yapmadiysam dersin yapmadın. Uygulaman sorunlu, gece hatasını giderdim. Yine papara aldın odeme yapmadın. Gelip birde burda konu açıyorsun. 4 gündür bekliyoruz. 1 gün boyunca cevap vermedin donus yapmadın. 5 mesaj attım gece dönüş yaptın. Hani hiçbir şey yapmasam vermeden eyvallah ama bu durumda sana anydeskten bağlandım. APK ve aab tarafında build alacak şekilde keystore ayarına kadar yaptım. 1 uygulamanin içinde 2 app var. App içinde çalışan SMS ayarlarını fixledim belki bilmiyorsunuz diyerekten de işi anlatarak yavaş yavaş ilerleyerek 5-6 saat anydeskte kaldım. Buraya geldi çerçevesinden anlatım yaparak gelmiş. Hiçbir şey yapmasam twverify smsleri bana vahiy yoluyla gelmiş olamaz. Bera er belli bir yere kadar geldiğimizi onaylayacaktır. @sagirr; hocam herkes kendi penceresinden haklıdır.

Edit:

Hiçbir şekilde konuşmalarımızda 2 proje için 1000 TL fiyatı verilmedi. Aab ve APK için çıktı ücreti bu diye belirtmisim. İkisi için demişim burdaki, APK ve aab için belirtmisim. Konuya ilişkin açıklamam budur. Bu uygulamanın dokümantasyonu da eksik, kendiside bunu biliyor ödeme değil amaç 1 gün boyunca anydesk isteyip mesaj attım. Gecenin saatinde yazmış. Ertesi sabah bir saatte konuşup anlaştık dönmedi yine. Ama ne hikmetse forumda aktifti. Ben hatalı mı oluyorum şimdi...

yani dediğin gibi ise olay tabiki modlar değerlendirecektir . sonuçta anlaşmanızı bilmiyorum . ben şahsen netice alınmayan işe ücret almıyorum ama anlaşman netice olsun olmasın emeğimin ücretini alırım tarzında ise ona da saygı duyarım.
sonuçta iş karışık 1 app içinde 2 app var diyince işin rengi değişti .

hak eden hakkını alır inşallah diyeyim . hepinize selam lar