hocam domain yıllık ücreti 10 dolar. 4 harfli domain haftalık, aylık el değiştiren türden domainler de değil. Şimdi 8 sene elinde tuttuğu domaini ki, (sonuçta maliyet ve zaman var) sadece maliyeti 80 dolar yapıyor. Bu süre domainin harf dizilim kalitesine göre de değişiyor. Siz ne kadara almaya düşünürsünüz domainleri? 100 dolara mı? 120 dolara mı? millet olarak kurtulmalıyız şu köylü kurnazı kafasından.
Türkler bu yüzden ilerlemiyorken elim yabancısı katlayarak büyüyor. Kaç para kardeşim senin şirketin 50 milyon dolar.. al sana 250 milyon, sat bana. Gidip galericilerden piyasa dersi almak lazım. 100 etmeyecek arabaları 450/500 liralara günlük aldı/sattılar.
Domaine gelince bu tarz satışa satacak domainim yok.
Hocam ben herhangi bir fiyat belirtmedim zaten 4 harf domainin 100-120 dolar olmasını beklemiyorum. 200-250 dolar dedim. Yabancı domain forum sitelerinde 4 harf domainlerin 180-250 dolar bandında ihalede satıldığını görebilirsin ben böyle bir şey arıyorum dedim. Mesela talk.com, none.com gibi ingilizce binlerce dolar edenlerden bahsetmiyorum