DenqeSiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yahu arkadaşlar gerçekten bu sorum kategorisindeki moderatörler işini bilmiyor gerçekten bilmiyor kabak tadı vermeye başladılar

mevzu ney

Mevzu açık ve net yeni üye üye olmuş konu açıyor 5 TİCARET PUANI NASIL ALABİLİRİM YARDIMCI OLURMUSUNUZ buraya kadar her şey güzel konuyu görenler satış linklerini veya mesajlarını yazıyor buraya kadar her şey güzel

ama ben link bıraktığım zaman mesajımı siliyorlar konuya girip bakıyorum diğer üyelerin mesajları duruyor

garez birisi mi var aralarında bilmiyorum ya moderatörlere eğitim verin yada işi bilen moderetörler atayın

can sıkıcı olmaya başladı

1 değil 2 değil 3 değil

geçen birisine mesaj attım hocam kusura bakman yanlışlık oldu tekrar geri getirdi mesaj atmadığım durumlarda oldu o zaman mesajlarım silindi

kardeşim burası ticari forum her şeyden önce burada para konuşur r10 r10 yapan 2 değerden birisi de para olması yoksa kızlar soruyor dan farkı olmaz
R10.Net, forum ve kategori kuralları ile yönetilir. Kuralları okumak ve uygulamak bizler dahil tüm üyelerin yükümlülüğündedir.
Sorum Var kategorisi kuralı;
13- Kategori içerisinde yer alan konulara ticari amaçlı etiketleme yapmak ve ilgili konularda iş alımına yönelik teklifte bulunmak yasaktır.

Sadece benim mesajım siliniyor dediğiniz konu: https://www.r10.net/sorum-var/380968...nabilirim.html
Aynı sebepten mesajları silinen üyelerin nicklerini yazıyorum. Takdir R10 üyelerinin...

Gok0
Coin_Nakit
k1e9n0a3n

Anabayin
gusion
dgnttnc

Sanıyorum yeterli olmuştur. R10.net yetkililerine gerçek dışı ithamlarda kimse bulunamaz.

Not: Gok0, aynı sebepten size de 3 gün ban cezası veriyoruz. Tekrarında ban cezası çok daha uzun olacaktır.