
bunun farklı versiyonu gibi bir şey oldu
Hocam kusura bakmayın ama eğer siz 2 3 eve uğrayacağız demediyseniz suç sizde. Herkesin zamanı kıymetli.
örnek:
Fiyat verirken 1 saate işim biter mantığı ile size fiyat vermiştir. Siz bu kişinin işini 2 saate çıkarttıysanız fazla para istemekte haklı.
Hocam saatlik anlaşmış olsaydık aynen dediğiniz gibi olurdu. Fakat mesafe farkı yok, yol farkı yok. Gecikme payı ise 20 dk falan. Saatlik ücret anlaşsaydık tabi ki de sesimi çıkarmaz hakkı derdim. Ayrıca ekstra ücret talebi varsa bunu iş anında ya da öncesinde söylemesi gerekmez mi? İş bittikten sonra neden söylüyor?
Bu tarz iş yaptırırken detay vermek, üzerine basa basa söylemek lazım bunlarla karşılaşmamak için. Ucu açık kalınca kendilerince hak görüyorlar en ufak farklılıkta bile.
bir dahakine öyle yapacağım artık hocam
bir çay demleyip içseydiniz
nakliyeci, sizin söyleminize göre haklı. eksik bilgi vermişsiniz.
Herkesin düşüncesi farklı tabi ki hocam. Size göre haklıdır bana göre haksız.
Dürüst iyi niyetli bir insan olsaydı "ocam param yok yaa vs ayağına müşteri tarafından kazıklanacaktı. Yıllardır bu böyle. Çakallar yüzsüzler hep kazanır.
Dediğiniz de doğru hocam. Benim derdim aradaki birkaç yüz lira değil zaten de. Hem parayı verecek kişilerin durumunu biliyor ona rağmen böyle yapıyor. Tabi ki herkes yardım etmek zorunda değil onu da geçtim. İşten önce ya da olay anında fiyatın değiştiğini söylese ona göre hareket ederiz. İş bitiminde daha çok para istenmesi hiç hoş değil.
Bu tür insanlar için özel bir projem var. adı soyadı cep tel no ve işyeri adı - gogole işletme adresi verirseniz kullanabilirim.

Yok hocam teşekkür ederim. Şimdilik Allah'a havale ettik. Umarım aynı kişiyle yollarımız kesişmez bir daha.