bütceniz nedir ile baslayan ve bütcemin kimseyi ilgilendirmedigini ve ücretinin ne oldugunu söylemesiyle basladi ve sonradan ancak projeye bakip öyle karar verebilecegini söyleyen bir kardesimiz, projeyi ona göndermemi ondan sonra ücreti verebilecegini söyleyen kardesimiz projeyi yollayamayacagimi ancak dilerse anydesk yolu ile baglanip projeye bakabilecegini söyledim. Kendisi de bu teklime olumlu bakip anydesk ile baglanip güzel ve hos bir sohbet ile yapacagi veya alacagi projeye kendisi bakmistir. 2 proje icin 1000 tl fiyat bicmistir. lakin bir yerde takilarak yapmasi gereken projeyi bitirememistir, suandada beni degim yerinde ise, -trade ve sikayet edecegini söylüyor. Hakkininda kalmasini istemiyorum bende, ne yapmam gerekiyor bitmeyen bir is var belirledigi kendi fiyatinida ödemeye hazirim lakin sonradan yurtdisinda yasadigimi herhalde anladiktan sonra tl bazi eurolara cevrildi. yani eurodan konusmaya basladi. yazilarin hepside bende duruyor neler yazistigimizi ve kisa bir kesiti burada aktariyorum. Hakkimin onda kalmasini istemiyorum, onunda bende kalmasini istemiyorum. Eminim ki baba yigit kardeslerimiz burada vardir elini vicdanina koyup bir cözüm suna bilecek. Saygilarimla.