berathizms adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
abi öyle demesen olur mu bi arkadaş üzülüyor da
ben miyim o 🤡

suitasarim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
o yaşlarda herkes hata yapar fikirler çok önemli olmaz gene hata yapacaksın Karşına her zaman birileri çıkacaktır bazı şeyler için körü körüne gitmek hele bu yaşlarda çok da önemli değil. Bazı şeyleri akışına bırakacaksın değer verene değer verirsin herkese hak ettiğinden fazlasını vermemen en iyisidir.
Balona fazla hava verirsen patlar, her şeyin ölçüsü iyidir. Yaşın daha genç merak etme karşına zamanla daha olgun birileri çıkacaktır sevgini ve sevgisini hak ettiğin o zaman bu zamanki yaptıkların sadece bir anı olarak kalacak ve acı bir anı olarak kalmaması için gençliğin verdiği ateşle hareket etme her zaman düşün.
ya evet fazla deger verince insanlarin huylari cok keskin bi sekilde degisiyor

Cooper34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O kızdan sana fayda gelmez dostum boşver kafaya takma. Zaten üst üste hatalar yapmışsın, senin de daha olgunlaşman gereken vakit var. O da daha yeni yeni büyümeye adım attığı için bu vakitten sonra ancak kendini yorarsın.
ya zaten yoruldum yeterince hocam ve acikcasi unutmak da istiyorum ama yapamiyorum

canyucel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kimse olmazsa olmaz değil, değişitirilemez değil. Her zaman birilerinin yerini birileri doldurabilir. O yüzden çok takılma, 9-10 ay sınavına bak sonrasında zaten denk biri çıkar karşına.
yarın başlıyoruz bakalım hocam

Alwaysmile08 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sınavına iyi çalış, güzel bir sosyal ortam edin. Kariyerinde başarıya ulaş. Daha sonra her şey çok daha iyi olacak.
umarım hocam