metean adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yarın 12.sinifa başlıyoruz bu sene tahminimce hızlı geçecek,11.sinifta iken 9.sinif bi kizla tanistim baya bi konustuk daha sonra ben buna olan ilgimi acikca soyledim(hata1),acik bi sey de demedi konusmaya devam ettik sonra bunun herkesle konustugunu soyledim (çünkü bu beni rahatsiz etmişti) bana okuldan gidecegini soylemisti bu dönem icin,o an uzulsem de "en dogru kararın olur" demistim,ben o gidince dogum günlerini kutlayamayacagim diye okulda iken pasta yolladim(hata3)...1-2 hafta sonra kızın arkadasi ile okulun ortasinda tartistim ve konuştuğum kız beni idareye sikayet etti,eminim bilirsiniz ki bi kızla tartistiginizda kizlarla esit olmadigimiz icin hakli çıkmamız imkansiz oluyor,rehber ogretmeni olayi soruyor daha sonra anlatmama izin vermiyor 15 yasindaki bi kız için ailemle daha sonra da sınıf ogretmenimle tartistim (hata4) ama cok denedim unutamadim dusman olamadim nefret besleyemedim simdi de bu sene okulda olacagini ogrendim,eminim ki bu konuları ailemden cok r10 ailesine anlatmisimdir,benim napmam lazım öyle bi sey ki kafami nereye cevirsem onu göreceğim ayrıca bu sene sinav ogrencisiyim başından benzer olaylar gecen arkadaslar veya yasca tecrübeli abilerimin tavsiyelerine eleştirilerine acigim,ben onun yüzünden uzaklastirma aldim ama kendimi ondan da uzaklastiramadim...

https://open.spotify.com/track/64P8L...RHGKLStiPtgKQQ

Sınavına iyi çalış, güzel bir sosyal ortam edin. Kariyerinde başarıya ulaş. Daha sonra her şey çok daha iyi olacak.