koyut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam sözüm meclisten dışarı bazıları pm den yazıyor 4.000dolar diye adam 15 senedir dan, godaddy, sedo gibi yerlerde 2.000 dolara koymuş onu bile satamıyor gelmiş bana 4.000 dolar diyor. Sadece gülüyorum böylelerine boşuna kayıt parası veriyorlar sonra forumda 100TL den ihaleye koyuyorlar komik daha geçen haftalarda 250 dolara mis gibi 4 harf aldım. Alan arkadaş da kar etti gitti 2-3 domain daha almış 4 harf. Arkadaş bir domain satılmıyorsa üzerinde durulmicak bence sat gitsin başka domainlere geç o parayla
O listeleme sitelerini hiç kullanmıyorum uzun zamandır ama benim elime gelen domainler eski sahipleri tarafından da listelenmiş oluyor 😀 siz yine de konu şablonunu kullanın zaten kural gereği böyle olması lazım 😀

Ayrıca bir domaine gelen teklifler ne kadar ortalama üstü olursa olsun siz güçlü bir domain sahibiyseniz hayır diyebiliyorsanız doğru yatırımı yapıyorsunuz. Domainden domaine şak diye geçersiniz ama jenerikten jeneriğe öyle olmuyor. Kendi adıma ben 4-5 yılda bir portföy de bekleyenleri değerlendirir ve öyle üç otuza satacağım diye beklemem boşa bırakırım alan alsın. İsterse çok teklif almış olsun farketmez 😀 kimsenin pazarlığıyla maksimum 1 saatten fazla ilgilenmiyorum 😂