Nasıl anlatsam nereden başlasam bilmiyorum ilk defa r10 da aldığım bir hizmet beni fazlasıyla tatmin etti ve teşekkür yazmak istedim.
Daha önce hizmet almış olanlarda muhtemelen benimle aynı düşüncededir.Kimden mi bahsediyorum?
@Gkc Technology;
Bir konuda yorumu vesilesiyle gördüm indirim için iletişim kurdum ve önbilgi aldım. Akabinde %25lik bir indirim sağladı. Comment Backlink isimli uygulamasını aldım.
Daha önce seo konusunda r10da farklı hocalarımdan backlink hizmeti almıştım. Ama hem maliyet hem performas baz alındığında verdiğimin paranın tam karşılığını alamamıştım.
Bu program bir başka. hem içindeki backlink listesi hemde forumda ücretsiz paylaşılmış listelerden girerek yaklaşık yarım saatlik çalışma sonucu oldukça sağlam backlink ağı oluşturdum.
Paravan blog özelliğini almadım ama ileride onu da deneyeceğim. Şimdilik siteme backlink kasmaya devam ediyorum. Edit: Buarada diğer programlar sadece chrome driver üzerinden pcyi yorarken bu programda api özelliği var tamamen sunucular üzerindende ilerleyebiliyor. yani neredeyse tost makinesindenbile backlink yollayabilecek kadar az güç harcıyor pcde.
buarada sorun olduğunda whatsapptan hemen yanıt veriyorlar çözümle dönüyorlar hatta görevleri ve hizmetleri dahilinde olmamasına rağmen ekstradan liste bulmak için danıştım onun için bile araştırma yapıp döndüler.
anlatılmaz yaşanır bir kalitesi var. Teşekkürler @Gkc Technology; backlink almayı güzel ve kolay hale getirdiğiniz için.