Az önce bir şikayet konusu gördüm eski bir yaram yeniden deşildi. Forumda bu alanda bir sıkıntı var amiyane tabirle bir vurkaç bir üçkağıt sözkonusu. bunu kimse dile getirmiyor ve çok kişi mağdur oluyor. benden giden para gitti zehir olsun o başka konu ama bundan sonra birileri mağdur olmasın.
bir zamanlar birisi bana android oyun sattı. öyle bir konu açmış ki 4-5bin liralık oyunu 1 tl den açık artırmaya koymuş ben de sazan gibi atladım. eş dost akraba muhtemelen artırdı makul fiyata gelince bana kaldı

. işin gerçeğini öğrenince almak istemedim ama eksi puan veririm şikayet konusu açarım vs olunca ben lanet olsun haram olsun diyerek alıp çöpe attım oyunu. ben sanıyordum ki o yunu sadece bana sattı ama meğersem oyun başka bir oyunun kopyası ve üstelik o oyuna farklı tema yaptırmadan kullanılmıyor. verdiğim paranın en az 10 katını vererek tema yaptırmam reskin midir nedir onu yaptırmam gerekiyormuş.
birincisi satış konularında sadece size özel diye satılıyor oyunun başka bir oyunun kopyası olduğu söylenmiyor. ayrıca oyunu googleye yüklemek için ayrıca tema yaptırılması gerektiği belirtilmiyor. bence bu durum bir çeşit aldatmacadır. ayrıca bilirkişi olarak sorulan kişiler de bu işi yaptığı için mağdur edilenin konusu kapatılıyor ve adam çöpe attığı parayla ortada kalakalıyor.