R10 da bundan yillar once belki 10 olmustur bi e book bulmustum beles bir arkadasim atmisti onun havasini atiyordum seo mu neydi sonra e book sahibine hava atarken kendimi buldum 15 tl mi neydi gonder sikayetci olmam dedi.
***** plugin yuzunden calistigim sirketin web sitesine wordpress virus girmis bu cin japon index virusu. Musteri ariyor bizim bi arkadas iste detaylar web sitemizde diyor adam websitenizi google yazinca cince yazilar cikiyor dedi. Ben saniyorum kendi siteleri. Virus girmis sitelerine diyorum konusan arkadaşa. Sonra kafa dank etti buradan aldigim beles eklenti o zamandan 700 tl bana patlamisti.
Bir abim yuzunden sayesinden bir yontem icin 15 saatlik yol cekip 5k paraya yontem satin aldim kendisini r10 dan tanidim tanirim. Adsense google taktigi 2008 2009 olmasi gerek gunluk 100 200 tl
Kazandiran bot taktik falandi. Ne guzel calisiyor sistem 15 gun oldu icerde 5 10k birikti seviniyorum. Pat adsense bi banladi gümm aradim boyle boyle diye yeni hesap acman gerek falan filan bi kac kere denedim 5k masrafimi cikarttim birakmistim
Daha neler neler..