Ne yazık ki bu ülkede hırsızlık normalleştirildi
Maalesef.
PTT işiniz hayırlı olsun.
Teşekkür ederim.
Kafasiini gözünü patlaticaksin baska biseyden anlamazlar bu tarz asalaklar.
O zaman cigeri beş para etmez adamı nimetten sayıyorlar. Böyle yapanlara idam cezası verip boğaziçi köprüsünde 3 gün sallandırsan kimse bulaşmaz böyle işlere. Sözde müslüman bir ülkede yaşıyoruz. Gavur bizden bin kat iyi..
En son duanız için
AMİN ..
Amin.
Geçmiş olsun hocam bu dünyada işini adam akıllı yapan birini yok. 4 aydır eve mobilyacıyı çağırıyorum gelmiyorlar bezdik artık. Herkes için konuşmuyorum ama sonra da diyorlar iş yok. Gelip işini yarım yamalak yapıp çağırılan işe gitmezsen tabi iş yok sana daha da olmasın inşallah. Allah bizi böyle esnaflardan korusun.
Herkes işin kolayında. Zor olan bir işe daha bir adamın el attığını hiç görmedim. Esnaflık ya adam gibi yapılır yada işin ağababalarına bırakılır. Ama para için birbirini nasıl düzerim peşindeler.
Asansör işi gerçekten sıkıntılı
Geçen gün kiralık evdeki asansörün aküsünü söküp götürmüş asansörcü. Babam bağırcı çağırdı getirdi geri taktı.
Başka bir binada deneyecekmiş beyefendi.
Alt katta oturanlar biz asansör kullanmıyoruz diye aidat vermiyorlardı birde onlarla kavga ettik.
Asansörlü binadaki daireyi sattık kurtulduk. Bu tür durumlarda profesyonel yöneticisi olan yerleri seçmek daha mantıklı.
O sizin bizim gibi uğraşmıyor direk hırsızlıktan mahkemeye veriyor.
Al birini vur ötekine asansörcüler hep aynı.. 4. Katta yaşlılarımız var yoksa bizde mahkemeye verecektik. Ama bekleme durumları yok. Zor yürüyorlar. O yüzden bu işe kalkıştık.