şimdi şöyle haber siteleri ne yapıyor ne oluyor bilemiyorum ama yeni site açınca news kaydın varsa anında indexleniyor hit geliyor ya da gelmiyor ama genelde yeni sitelere gelmiyor keşfet fala naçık değilse. ve en geç 48 saat içinde inxlenenlerin %95 i siliniyor. daha sonraki süreçte normal olarak indexlense de içerikler ne gösterim alıyor ne sıralamaya giriyor. bu dediğim günde 20 ila 300 arası içerik girilen siteler için geçerli.
ben ne yapıyorum : sitedeki ping servisini siliyorum google indexine kapatıyorum sitemap vs eklemeden siteye 200 ila 3k+ arasında içerik giriyorum bunu eklentilerle eski tarihe göre sıralatıyorum. sonra sitemap ekliyorum. bundan sonra da siteye 3-5 içerik günlük giriyorum gösterim alıyor ama hit almıyor pek. sanırım hit için 8 10 aylık süreç ve backlnk çalışması lazım geliyor.
Q
@MistikBilgi; sizde bu işe yarar mı? Sitemi Google indexlemesine kapatıp, 2-3k makale girip, bunları da misal 1 yıl geçmişe yayıp ardından site haritamı teslim edersem... Spama düşmekten kurtulur muyum?