Çocukluğumdan beri en sevdiğim karakter hep Flash Barry Allen olmuştur. Evde koşuşturduğum anlardan ergenliğe kadar hep onun hayallerini kurardım, o kadar hızlı olsam her şeyi yapardım falan diye. DC'yi sevmemdeki tek sebep de Flash'dır. Hız gerçekten tüm her şeyden üstündür, İsterse Superman olsun ama Flash'ın ondan çok daha güçlü olması gerek tier olarak. Hız > All. Bu yüzden Flash ne yazık ki he underrated kaldı gözümde.

Neyse konuma gelecek olursam, yine saçma sapan düşünüyordum çalışırken aklıma geldi bir an. Flash çok hızlı tamam ama evrendeki tek hızlı olan şey o. Bu Flash'ı öyle anlatıyorlar ki. Bir saatlik yapılacak mesela bilgisayar işlerini bir saniyeden bile kısa sürede yapıyor ya da çok hızlı yemek yiyor, Her şeyi çok hızlı yapıyor değil mi. Gelelim mantıksızlıklara;

Birincisi Flash dışında her şeyin hızı sabit olması gerek yani Flash istediği kadar hızlı olursa olsun o bilgisayarın, programların hızı sabittir. Bir saatlik işlemi yine bir saatte anca yapabilir.
Yemek yeme eylemi. O yemekler ise tamamen stabiller. Yani Flash hızlı çiğneyebilir, ekmeği menemene hızlı banabilir ama yemek borusundan aşağıya doğru giderken o yemeklerin sabit kendi hızları devreye girer. Flash ne hızlı yemek yiyebilir ne de sabit kendi hızı olan şeyler ile herhangi bir hızlı işlem yapabilir.

Bunun gibi birçok mantıksızlık var ama yine de Flash hala en güçlü ve sevdiğim karakter. Tabii bunları mı düşünecekler altıüstü çizgi roman diye geçiştirmişlerdir. O kadar internet ticaret arasında böyle boş bir konu açmak istedim.