rol yapmama gerek yok,o durumdayım şuan ne kadar adam varsa sabah akşam arayıp soran,yanımdan ayrılmayan 1 tanesi kalmadı. (depremden öncesi için konuşuyorum,sonrası için bu kişilerin nerdeyse hepsi darma dagın oldu malasef) çevremdeki x kişilerin 1 ayda kazandıgı para benim 1-2 günlük paramdı.mümkünse "oturdugum yerden,bedavadan" kazandıgım para yollarını ögrenmek,olmazsada en azından sürekli bana bişeyler aldırıp/ısmarlatıp benden o şekilde faydalanmak isterlerdi ve çevremden ayrılmazlardı.işler kötüye gitti,kazancım düştü.bunu hareketlerimden,davranışlarımdan net anlayabiliyorlardı zaten söylemesemde bi sorun oldugu belliydi.o ara işte yaparsın,edersin,20 yıldır burdan ekmek yiyorsun sen düzeltirsin diyip durdular bikaç ay.sonra baktılar düzelme yok,yanıma ugramaları kalmadı,işten çıkacam biraz cafeye gidelim,gezelim filan diyen kalmadı...

tam işleri tekrar düzeltmeye başladım filan derken deprem oldu ve tekrar devrildik.zamanında bankaya koydugum 3 kuruş bi param vardı,enparadan ayda bi 200tl mi ne ondan faiz parası geliyor.şuan tek gelirim o,1 kuruş para yok başka.ama allah nasip ederse tekrar düzelticem inşallah,düzelmeye/tekrar eski güzel günlere dönmek için çalışmaktan başka yapıcak bişey yok malasef.hem eski sitelerden elimde kalanların tekrar az çok para kazanmasına hem yeni işlere ugraşıyorum bi süredir.hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...