Kayıt olduğum domainin ödemesini unutmuştum çünkü kullanmıyordum. Formattan sonra şifremi kaybetmiştim ve sıfırlamak isteyince fark ettim ki domain artık bende değildi. Kim aldıysa o domaine site açtı içerik girdi falan ama 1 yıl sonra boşa düştü. Gidip tekrar alıp üyeliğimi geri almıştım.

Diğer bir olay ise R10 ile hiçbir bağlantısı olmayan bir müşterim var ve güzel bir projesi var. Proje adı R10 da bir kullanıcıda ve kullanıcı uzun süredir hesabına girmemiş. Bütçeli ve güzel bir proje olduğu için müşterimi ikna ettim ve moderatörlerle konuşup o kullanılmayan hesabın kullanıcı adını alabilir miyiz vs. diye araştırmaya başladım. Baya bi moderatör arkadaşla görüştüm nasıl olur yapabilir miyiz diye.
Sonradan fark ettik ki almaya çalıştığımız kullanıcı adının olduğu R10 hesabı müşterimin domaininin info@ mailine aitmiş Domainin eski sahibi o şekilde açmış hesabı. Hesap hala o mailde ancak kimlik onaylama isteniyor. İlerleyen süreçte projede kullanılacak olursa durumu anlatıp hesabı sildirebiliriz diye duruyor öyle. Böyle garip bir girdap olmuştu.