burda hala herkonunun altına yazan bir tip var. görürse mesajımı kendinin olduğu anlayacaktır. inşaallah bir gün kucağıma düşeceksin. neyse olayı anlatayım. pandemi zamanının başı pandemiden 10 gün önce işten ayrılmışım. ve bir instagram hesabı kurarak gelir sağlamaya çalışıyorum. bu arkadaşta ozamanın parası 50 TL (fena para değildi) haftalık yönetim için anlaşmıştık. cebimdeki son 150 TL nin 50 lirasını yollamıştım. neyse bu hesabın içinden geçti, düzgün paylaşım yapmadı vs. eline yüzüne bulaştırdı. şikayet konusu açtım çözümlenmedi ve negatif trade'im hesabında kaldı. 3 yıl aradan sonra 3 ay gönce bir gün mesaj geldi. merhaba - trade'i kaldırırmısınız diye. dedim kaldırmıyorum hakkımıda helal etmiyorum. baktım bu arkadaş plus üyeliklerden almış imaj yapıyor. 1 gün sonra hesabıma 50 TL iade edip moderatörede dekontu gönderip benide engelleyip kaldırtmış -trade'i. neyse bende bankamı aradım bu Allahsız arkadaşın parasını geri iade ettirdim. ama sonuçta kazanan kötülük oldu. neyse yakın buldum anlattım.