SEOmuhendisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam yanlış anlamayın beni ama bunu gerçekten %100 çkarsız mı yapıyorsunuz yoksa kendi panelinizi bayi olarak ekleyip, satıştan kazanma veya emeğinizin karşılığında backlink alma, ya da farklı bir hizmeti bu kitleye pazarlama gibi stratejiniz mi var?

stratejiniz güzel, çok da mantıklı, ama bayilik, ama backlink, ama reklam ama başka birşey olsun farketmez gayet başarılı... ancak üslubunuz hatalı.

normalde bu tür konulara girmem, ancak burada emeğinin karşılıgı olarak 200 lira gibi dürüm parası alanların da emeklerine "inat, bu işe bu para alınır mı" gibi bir üslupla sataşarak konu açtıgınız için, yorum yazmak istedim. doğru değil, sizi de biliyırum, yakıştıramadım açıkcası...

%100 emeği ile hakkıyla, yalan dolana girmeden para kazanan insanlara laf sokmanıza gerek yok kendi işinizi reklam etmek için.

millet napsın, taş mı yesin herşeyi ücretsiz yaparak ?

glycon kurulum hizmetim yok,, yani kimseyi savunma gibi bir durumum yok. ama yanlışa yanlış demek lazım, bu forum hepimizin ekmek teknesi
@sarabayi; hocamızı iyi tanırım karsılıksız yardım eder bir tema devri aldım. Hem sağlayıcılarını verdi hem hesap acılmayan saglayıcıdaki ikinci hesabını hediye etti hemde komple nasıl baslayacagım konusunda yardımcı oldu kendisi forumda pek aktif olmayan ama forumun sayılı en delikanlı adam gibi adamlarındandır ciddi anlamda.