sarabayi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kendimi bayi olarak eklmiyorum bir soygun var buna dur demek istiyorum keyfi yapiyorum kendi panelimde 1 tane r10 üyesi yok zatem fiyarlar %100 kati sadece ig müşteriler için.
Taş yemesin ama saygili olsunlar. Damarimiza daha fazla basarlarsa . Ücrersiz temalarda paylaşiriz
Saygilarimla

hocam 200 lira glycon kurmanın nesi soygun yapmayın allah aşkına, benim de smm panelim var 2 dklık bir iş değil kurmak ayarlamak zaman alan bir iş. ben söyliyim 200 lira değil 500 liraya yine yapmam o kurulumu ben şahsen.

sizin mantıgınızla wordpress kurmak da soygun o zaman? wordpress kurmak glycondan çok daha basit bana göre. demo importu çak geç. bu forumda el hızına, otomasyona bağlı her iş soygun o zaman sizin mantıgınıza göre.

birilerine kızmış olabilirsiniz
birşeyler sizin kendi içinizdeki etik değerlerine ters geliyor olabilir
vs.vs.

ticaret etik ve ahlakı denen birşey de var.

yanlış yapıyorsunuz, burada bu mantıkla sadece smm kuran değil pek çok emeği ile hizmet veren insanlara soygun yapıyor diyorsunuz.

ben size yakıştıramadım açıkcası, benim yakıştırmamamı geçin, hadime değil belki de, ama yaptıgınız forumdaki pek çok insanın da hakkına girmektir. buna da hakkınız yok