Merhaba arkadaşlar,

Bu benim ilk yabancı site denemem olacak ve bu hikayeme sizin de tanık olmanızı istiyorum.

Neler Yapacağım?

5 adet birbirinden farklı Niche konuda site kuracağım. Bu sitelere her gün bıkmadan, sıkılmadan içerikler yükleyeceğim. Bu yükleyeceğim içeriklerin hepsini ChatGPT ile yazacağım.

Şuana Kadar Ne Yaptım?
  • Şuana kadar 5 sitenin wordpress kurulumunu, eklentilerini ve iç ayarlamalarını yaptım.
  • Zorunlu sayfaları ayarlayıp Footer kısmına ekledim.
  • 07.09.2023 tarihinde bütün sitelere 3'er adet içerik yükledim.
  • 08.09.2023 tarihinde bütün sitelere 3'er makale daha yükledim.
  • 09.09.2023 tarihinde yine 3'er makale ekledim. Bugün ana sayfa ve zorunlu sayfalar index aldı ancak içerikler henüz index almadı.
  • 10.09.2023 tarihinde içerikler girilmeye devam edildi. Kategori sayfaları ilk defa index aldı, içeriklerde hala bir gelişme yok.
  • 11.09.2023 tarihinde içerikler 3'er adet girildi. Bugün nedense hız testinde siteler çok başarısız oldu, onun çözümüne bakacağım.
Bu Şekilde Mi Devam Edeceğim?

Evet, ilk aşamada bu şekilde devam edeceğim. Sonraki günlerde veyahut haftalarda yüklediğim içerik sayısını arttıracağım.

Ne Kadar Emek Gerekiyor?
  • 5 sitenin tüm kurulumları ayarlamaları ortalama 1 günümü aldı.
  • İçerik kısmı ise günde 15 içerik, konu bulma, yazma ve yükleme olmak üzere; günde ortalama 5-6 saatimi alıyor.
Nasıl Bir Sonuç Bekliyorum?
  • Öncelikle 1 ay içerisinde site başı +120 adet makale girmeyi hedefliyorum.
  • 30. günün sonunda en azından 2-3 sitenin adsense onay almasını hedefliyorum.
  • 60. gün sonunda ise sitelerden kazanç sağlamayı planlıyorum.
Peki Bu Konuyu Niye Açtım?
  • Bu konuyu açmamın birinci sebebi burayı düzenleyerek, gün gün neler yapmışım nasıl bir yol katetmişim onu görmek.
  • İkinci amacım ise sizlerle birlikte ChatGPT ile gerçekten güzel sonuçlar alabiliyor muyuz onu görmek.
  • Üçüncü ve son amacım ise eğer ben güzel sonuçlar yakalarsam, buradaki arkadaşlarımıza da ilham olmak.
Evet, BAŞLIYORUZ!