Yaklaşık 12 yıldır Facebook reklamcılığı yapıyorum. Forumda son 5 yıldır bu konuda eğitimler veriyorum ayrıca danışmanlık yapıyorum. Sorunları çözüyor, reklam hesapları satışları yapıyor kısacası forumun bu konuda çok çok eskilerindenim. Bu dediğin insan tipleri zaten hayatlarında hiç bir zaman başarılı olamamış ve olamayacak insanlar. Toplumdan dışlanmış hedefleri olmayan idealleri olmayan vizyonsuz insanlar. Ben bunlara o kadar çok maruz kaldım ki bir kitap çıkartsam oturur aralıksız okursunuz.

Facebook ve instagram danışmanlık konusu ucu açık bir konu karşınızdakine %100 faydalı olabileceğiniz bir konu değil. Çünkü size gelen insanın aldığı hata veya öğrenmek istediği şeyleri etkileyen 10larca farklı değişken var. Gerçekten problemi ney aldığı hata ney öğrenmek istediği ney onu bile tam olarak anlayamıyoruz. Bu sebeple hadi bu danışmanlık ücreti diyemiyoruz bu yüzden sende zaten fark etmeden bilgi vermiş oluyorsun aynı şey hepimizin başına geliyor olacak bunlar ona tenezzül eden insanı hayat zaten ters düz eder. Mantıklı olanı danışmanlık ücretini en başında almak fakat üçkâğıtçı insan çok benim istediğim bu değil diki diyip bir sürü sorunda çıkartabilir. Zor iş kaliteli insan kendini belli eder bu tarz işlerde müşteri seçeceksiniz başka şansınız yok.