alcano adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aldığınız kararın yerinde olduğunu düşünüyorum hocam, kolaylıklar dilerim
Selamlar, teşekkür ederim sizlere de kolaylıklar dilerim. Profilinize biraz baktım. Öğrencilik zamanı yaptığımız işler aklıma geldi. Derginizi biraz daha hareketlendirebilmek adına hazır, yüzme adına deneyimli bir isimden röportaj iletebilirim size. Yüzme ile alakalı pek bir sey ile karsılasmadım. Olur derseniz memnuniyet duyarım.
serterefendi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selam olsun,

Japonlar nasıl çekik gözlüyse bizde millet olarak değersizleştirme uzmanlarıyız.
Bunu kendimize laf sokmak adına yazmıyorum, özelliğimiz bu.
Danışman dediğin boş adamdır görüşü olduğundan genelde bu tip durumlar çok yaşanıyor.
İş yapmıyorsun konuşuyorsun, konunda bilgi tecrübe aktarıyorsun da ne oldu yani iki şey dediysen olur.

Okumaktan nefret eden, her şeyin en iyisini bilen ve karşıtlık üzerine yaşamayı şiar edinen toplumlarda danışmanlık yapmak bildiğin mazoşistlik.
Maalesef… Aslına bakarsanız hayat boyu sadece konusan olmamak adına nasıl yapılır noktasında işin yapılışına da hakimim yani sitedeki detaylardan bahsederken bizzat düzeltip sosyal medyada olması gerekenleri de tasarım ve içerik üretimi noktasında zaten bizzat yapıyorum. Belki çalıştığım markaların tercih sebebi de zaten budur. Ama öyle kitle var ki bazıları size gelir samimice bir şey ister. Ardından kendini över sonra bir bakarsınız koca bir bosluk…
Adam kendini kandırıyor. 🙂
Hiç bilmezler en az 300-400 kisiyle belki de aynı sektörden 100 kisiyle muhatap oldugumuzu. Aslında ederinin veya çapının anlattıgının sadece 1000 de biri oldugunu asla anlamazlar. Tecrübeyle sabit… Sonra harcadıkları para koca bir markayı hiç eder, sıfırı tüketirler o zaman da işe yaramaz maalesef.