Merhaba.
Pekala bu işin sonunda bir çok riskinde olduğunu biliyormusunuz hocam?
Örnek olarak tıklamalarınm ve kesinleşen bakiyenin silinmesi gibi?
Hesabınıza reklam kısıtlaqması gelebilmesi gibi?
Hesabınızın google pay tarafının kapanacağı gibi?
Sizinle ortak iş yaptık diyelim. Bana ne vaad edeceksinzi ve nasıl bir garanti sunacaksınız bunların hepsini detaylı olarak pm atarmısınız. Sonrasında günlük xxxx TL şeklinde reklam çıkabiliriz.
Merhaba 👋
Şüphelenmekte haklısınız tabii fakat hiçbir şekilde illegal bir yöntem ile kazanç sağlamıyoruz. Bu yöntem google politikalarınada aykırı değildir. Bu şekilde zaten kazanan insanlar araştırırsanız eğer gerek bu forumda veya diğer mecralarda denk gelebilirsiniz. Size bu konuda garanti sunamam fakat ay sonu açtığımız kazanç konumuzda sizide etiketlerim.
Ben kendim zaten kazanıyorum fakat günlük 30₺ reklam bütçesi ayırdığımız için kazançlarımız haliyle düşük kalıyor ortalama 150₺ civarı kazanıyoruz . Bu yüzden yüksek reklam bütçesi ile yüksek kazanç elde etmek istiyoruz. Kazanmak isteyenleri arıyorum.
herhangi bir risk olmadığını söylüyorsunuz. eğer ban vs gibi risk durumunda ortağınızın parasına kefil olacaksanız birlikte çalışabiliriz sözleşme karşılığında.
Evet herhangi bir riski yoktur, bu şekilde kazanan insanlar haliyle mevcut bizde kazanıyoruz. Yüksek kazanmak isteyenleri arıyoruz. 🏆