Adsense ile kazanmak isteyen, bir iki gün sonra hocam şöyle oldu böyle oldu vazgeçtim demeyecek. Kaliteli bir ortak aranıyor.
Çıkılan reklamları ortak çıkıcaz örneğin bütçe belirledik 5K 2.5K ben 2.5K ortak vericek ay sonuda tüm kazancı ortak şekilde paylaştırıcaz.
CİDDEN ŞU FORUMDA ZAMAN İSRAFINDAN BAŞKA BİRŞEY OLMAYAN İNSANLAR UZAK DURSUN. GERÇEKTEN KAZANMAK İSTEYEN SAĞLAM BİR ORTAK ARIYORUM. REKLAMLARI BEN ÇIKICAM!
SADECE 30₺ REKLAM BÜTÇESİ İLE NELER YAPTIK ?
Doğru reklam yerleşimi ve hedef kitle ile 55 tıklamaya ulaştık 💪
30₺ reklam bütçesi ile 137₺'mi kazandınız?
Ortalama 150₺ kazandık, TBM oranımız 2,50-3₺ arasında daha aşağı düşmedi.
Ben neye ortak olucam?
Reklam giderlerine ortak olucaksınız ve birlikte kazanacağız.
Ne kadar kazanırız?
R10 kuralları gereği garanti kazanç vaat etmemiz yasakmış önceki konum buna istinaden silindi 🤣
ilk gün deneme reklam çıkarız beğenmezseniz çalışmamakta serbestsiniz.
Bu iş tam olarak ne?
Bu iş doğru reklam yerleşimi, hedef kitle planlaması yapılarak Google adste kampanyalı hesabımız üzerinden uygun fiyatlı reklamlar çıkarak kazanç arttırmayı hedeflemektedir.
Başarı oranı ℅99. 99'dur.
Politika ihlali yermiyim?
hayır politika ihlali yemezsiniz. Çünkü eşikli gibi illegal ads hesapları asla kullanmıyoruz tek ads hesabımız var oda yüzbinlerce lira harcama yapılmış ve asla yasadışı reklam çıkılmamış.
Ayrıca bu iş tamamen legal ve google politikalarınada aykırı değil. Yaptığımız tek şey sitemizin reklamını Google Ads aracılığıyla vermek ve gelen ziyaretçilere Google Adsense reklamlarını göstererek ilgisini çeken reklamlara tıklayarak memnuniyet ağı oluşturmak. Reklama tıklayan kullanıcılar hiçbir baskı veya zorlama olmadan kendi iradeleri ile tıklarlar. Özellikle sitenizde yapacağımız ayarlar sayesinde daha önce google üzerinde aradığı şeylerin reklamlarının çıkmasını sağlıyoruz böylece tıklama alma oranımız her zaman yüksek oluyor.
++++
Detaylı bilgi için Whatsapp VEYA PM
https://wa.me/+905065313466
Cengiz Bozkurt