Herkeze merhaba, yaklaşık bundan 1.5 2 ay önce arkadaşımla beraber ortak script yapmaya karar verdik ilk başta yaptığımızı pek beğenmedik tasarımı olsun vesayre, pes etmedik sonra hemen yenisini yapmaya karar verdik uzun uğraşlar sonucu son aşamalara geldik
İlk olarak tasarımı ilgi verdik ve kolay sade hoş arayüz tasarımı kullandık.
Yönetim panelini oldukça hoş sade güzel ve gelir giderin düzenli takip edileceği sistem hazırladık.
Script hesap, dijital ürün, gmail gibi hesapların satışına uygun olarak hazırlandı.
İsmini ise WebTürk şirketimize yakın ve güzel sade zarif görüntüsünden dolayı webmiyo adını koymaya karar verdik.
Scripti lisanslı satışını düşünüyoruz ve WebTürk olarak scripti ver projeyi bitir değil v1 den başlayıp sürekli aktif güncellemeler getirmeyi planlıyoruz.
Ek olarak şuanda güncelledik ama demoya henüz eklemedim bilgileri girerken şifre gözüküyor, onu düzelttik.
Şuanlık aklıma gelenler bunlar, sizin yorumlarınız nedir neler eklenebilir neler yapılabilir? ve ortalama ne kadardan satmamı düşünürsünüz.
DEMO ADRESİ
kullanıcı bilgileri:webmiyo
şifre:demo
ADMİN DEMO ADRESİ
admin bilgileri :admin
şifre:admin123
YORUM YAPAN VE ÖNERİDE BULUNAN HERKEZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
r10 ekibi konuyu yanlış yere açtı isem taşıyabilirmisin bi önceki konumu sorum vara açtım reklamdan dolayı kalkmış veya nerenin reklam olduğunu belirtebilirmisiniz konuyu düzeltiyim, teşekkürler.