Satılık CREATE OWN AI AVATAR Android App (Full Kaynak Kod + Backend Server)
Codecanyon ürünü değildir bizzat kendim tarafımdan yazilmıştir, herhangi bi yerde yayında değildir. Uygulama Nedir? :
- Uygulamada 2 adet özellik bulunuyor:
- 1. özellik galeriden resminizi seçiyorsunuz, program size eşsiz 6 adet sizin yüzünüzle yapılmış AI Karakter resim çıktısı veriyor bu resimleri galerinize kayıt edebiliyorsunuz paylaşabiliyorsunuz.
- 2. özellik galeriden resminizi seçiyorsunuz, resimde değiştirmek istediğiniz objeyi siliyorsunuz, diğelim ki bisiklet süren birinin bisikletini program içinde bulunan silgi ile siliyoruz ve prompt kımını "Motorcycle" yazıp göndere basınca sildiğiniz yere Ai sistem motoru sizin yerinize koyuyor.
Uygulamada Ne Var? :- uygulama içi satın alma mevcut
- email password ile giriş yapma mevcut
- unity reklamlar mevcut
- her 24 saate bir 6 resim deneme hakkı mevcut (eğer token veya lifetime erişimi satin almadıysa)
- app iyi bir UX ve UI sahip, kesinlikle sizi yukarıya taşıcak bir tasarımı var.
Satın Aldığımda Ne verilcek? :- app kaynak kodu verilcek
- backend kaynak kodu verilcek
Satın Aldığımda Nasıl Bir Hizmet Alıcam? :- play console yetkilendirme vermeniz durumunda .abb dosyası atabilirim ve uygulamayı full olarak yayına hazır hale getirebilirim
- backend server kurulumu yapıcam
- app de çıkan tüm hataların arkasındayım çıkan hataları ben fixliyor olucam fakat uygulamaya ek özellik eklemeyi ben yapmıyor olucam kaynak kodlar sizde mevcut olacağından dilediğiniz android developer ile çalışabilirsiniz.
- unity reklam kimliğini eklicem
Uygulama Ekran Görüntüleri: (daha fazlası ciddi alıcılar iletişime geçsin) Uygulama Kaç Kişiye Satılcak?:- app ilk 3 kişiye satılcak bu yüzden hızlı reaksiyon alabilirsiniz
Nerden İletişime Geçebilirim:
Satıştan kalktı