Doğu Türkistan, Uygur Türklerine yapılan işkenceler hala devam etmekte ama bizim yaptığımız nedir?
Suriye denilen Türkleri her fırsatta satmış devletin çocuklarına yardım etmek.
SURİYE denilen toprakta ESED denen köpek Rus taraftarıdır İslamı ülkeden kaldırıp, dinsiz ve vatansız Rus piyonu bir devlet yaratmaya çalışan şahsiyetdir.
Afganistan denilen Türklükle bağı olmayan kendi kurduğu İSLAM devletinden kaçan halkı kucaklamak.
Madem Suriyeliler İslamı istiyor neden Türkiye'ye kaçıyorda ülkesindeki örgütlere Türkiye'nin destek verdiği örgütlere(ÖSO) katılmıyor.
Konu İslam değil arkadaşlar Allah davası her zaman önceliklidir evet, ama Allah davasını yaşatmaya çalışan devletten kaçan afganlar, ülkesinde İslam adına savaş veren örgüte destek verebileceği halde milyonlarca Suriyeli gencin bizim ülkemize girmesi?
Doğu Türkistan'da ve Uygur Türklerine o kadar eziyet edilmesine rağmen direnişi bırakmamış Türklüğe kara leke getirmemiştir.
Nerde Enver paşalar?
Enver paşa kendi vatanından kovulunca ne yaptı ?
Allahuekber dağlarında Kafkas İslam ordusunu kurup türk ordusu yanında zalimle savaştı ve ağır makineli silahlı düşmana karşı yalın kılıcıyla savaşarak şehit oldu.
-
-------------------------------------------------------------------
UYGUR TURKLERİ, TÜRKMENİSTAN'da zalime karşı savaşan direnen ve zulme maruz kalan bütün Türk kardeşlerime vefat edenlere Allah'tan rahmet yaşayanlara Allah'tan, vücutlarını bir İstiklal Madalyası gibi taşıyan bütün gazilerimize rahmet diliyorum.