Çekiliş kazananı : @HayroLa;
https://drive.google.com/file/d/1o8b...ew?usp=sharing
sav.com mail adresinizi özelden gönderiniz

sanalpazar·net domain adresini çekiliş yolu ile vericem.

katılıyorum yazmanız yeterlidir

Creation Date: 2023-04-11T18:16:15Z
Registry Expiry Date: 2024-04-11T18:16:15Z

sav.com firmasındadır dış firmaya bu sene sonunda aktarılabilecek, firma içi aktarım sağlanabiliyor.

çekiliş konu açılış tarihi + 24 saat sonra bitecektir.

" Maximon katılmış sonra yorumunu silmiş. Çıkan olursa konuya çıktığını yazsın ki aramayalım.
Konuya yorum yazanlar listesi sıralamayı karışık gösteriyor kimsenin kimseye hakkı geçmesin diye manuel liste yapıyorum."

Katılımcılar
@Gok0; @UPP; @anf690; @krmbzkurt; @bykirif; Misafir; @Mustafa1379; @Bodur; @Journey; @newQne; @emrahsevindik; @nivova; @tunaciftci34; @CelbereUS07; @murat3; @DJ_HarrY; @ygtgldsgn; @ynscnr55; @Starkey; @ismoz; @cute_08; @ProSunucum; Misafir; @Seyit25; @cemvrs; @batuhan_polat; @mcanyarar; @DOGRU; @quadly; @tuleyman; @RaXeS; @wave; @Modal; @harunakyasan; @JustMaffay88; @chavo; @Fatihizm; @Baran_Knt; ; Misafir; ; @Daimonn; ; @karakilic288; @Catabay; ; @D3veloper; ; @berkingulay; @omerfarukxy; @YavuzSelim; @AFNaNTiK; ; @omerburakTr; @kuklux; @yigityavuzy; @TurnaSoft; ; @ABCdigital; @Bedirhan; @Kript10; @egebilisim; @vicdum; @ByCiHaT; @MurphyFashion; @ArdaBarut; @Diarisia; @OmerTurkes; @HayroLa; @MakeRKereM; @orhansengun; @Makalemanya;